Înregistrarea 1xBet prin SMS sau e-mail

Înregistrarea pe site oficial este primul pas în relațiile cu operatorul de pariuri. După ce vă înregistrați pe portal puteți solicita bonusuri și alte privilegiile promise.

De exemplu, după efectuarea primului depozit veți primi un bonus de 130Euro/600RON. Procedura în sine este simplă și nu durează mult timp. Pentru a deschide contul, utilizați platforma web al operatorului de pariuri bifând butonul verde ’’Înregistrare’’, ca rezultat la dispoziție vi se vor pune câteva opțiuni de înregistrare, deci, alegeți după plac.

Înregistrarea 1xBet prin SMS sau e-mail

Prenumele și Numele Așa cum este după pașaport
Adresa de reședință Orașul, Districtul/Regiunea, Țara
E-mail și numărul de telefon pentru înregistrare 1xBet prin SMS  Este nevoie de imediat acces la ambele 
Valuta contuluiOdată aleasă nu se mai poate schimba ulterior

Cu un singur clic. Indicați țara și moneda cu care veți paria. După ce apăsați butonul ’’Înregistrare’’ veți primi datele de conectare, care trebuie salvate și utilizate în viitor la intrarea în cont. Fiind solicitat, sistemul vă poate trimete un e-mail cu aceste date. În continuare, începeți puțin câte puțin să vă stabiliți pe terenul bookmekerului.

1xBet: procesul de înregistrare în detalii

Opțiunea de înregistrare 1xBet prin SMS nu numai asigură o înscriere rapidă, ci și dă garanție la mai multă siguranță a datelor dumneavoastră de conectare. Indicați țara, apoi introduceți în sistemă numărul de telefon. Următorul pas rămâne același – definirea monedei.

Ca urmare a acestor pași, veți recepționa pe telefonul dumneavoastră un SMS de înregistrare 1xBet, nu cere să memorizați nimic din acestea, deci doar, toate datele necesare vor fi deja pe telefon, e necesar doar să le păstrați. Înscrieți-vă numărul de telefon, fapt ce va apăra contul dumneavoastră de accesul neautorizat.

Încă o opțiune disponibilă, este a se înregistra folosind e-mailul dumneavoastră. Modalitatea de înregistrare 1xBet prin e-mail este o metodă ’’pentru adulți ’’ și trebuie să completați tocmai 10 linii.

1xBet: procesul de înregistrare în detalii

Totuși, jumătate dintre ele sunt dintr-o listă:

  • Țară
  • Regiune
  • Oraș
  • Monedă, deci formalitatea nu va dura.

Înregistrarea printr-o rețea de socializare. Ultima pare a fi cea mai rapidă intrare pe pagină. Selectați monedă și pictograma rețelei prin care doriți să intrați în 1xBet.

Primești bonus gratuit

Cod promoțional 1xBet la înregistrare

Promoția ’’1xBet înregistrare promo’’ presupune un promocod pentru înregistrare – un semn de gratitudine al bookmekerului pentru alegerea și dăruirea clientului. Dacă îl specificați atunci când deschideți contul, puteți spori bonusul la primul depozit al casei de pariuri cu 30%.

Înregistrarea oline pe 1xBet – mai multe detalii

Memorizați calea pe care merge înregistrarea online 1xBet, deoarece acest punct poate fi necesar în viitor în timpul verificării. De asemenea, gândiți-vă cu atenție ce moneda pe care preferați s-o utilizați, deoarece schimbarea acesteia în viitor nu este chiar simplă. Va trebui să căpătați permisiunea administrației, plus la asta, să partajați 10% la schimbul ’’capitalului’’. Este important să specificați numărul de telefon curent, el fiind necesar pentru a retrage resursele din cont.

1xBet procesul de înregistrare cere consimțământul clientului la aplicarea regulilor resursei web. Deși procedura pare a fi formală, nu ignorați oferta de a vă familiariza cu „canonul” oricât de confuz ar putea părea. Aici veți învăța toată acea înțelepciune care vă poate ajuta să nu ajungeți într-o situație neplăcută. De exemplu, clienții deja înregistrați 1xBet se plâng adesea că conturile lor sunt blocate, pariurile sunt tăiate sau anulate.

Înregistrarea oline pe 1xBet - mai multe detalii

Motivul poate fi tocmai în ignorarea setului de reguli, iar ignoranța, după cum știți, nu eliberează de răspundere. Mai remarcăm, că există referiri ocazionale la faptul, că administrația are dreptul de a efectua modificări, ajustări și interpretări la discreția sa. Prompt clicați pe butonul ’’Înregistrare’’, site-ul vă va oferi o listă a tipurilor de încărcare a contului.

Vedeți care vă convine cel mai bine – transferul bancar sau cardul de credit, serviciul bancar online, terminalul sau portofelul electronic. Fiecare sistem de plată are propriul său minim și maxim pentru depozitul și retracția capitalului, dobânzile la comision, precum și termenii operațiunii. După cum vă puteți convinge, înregistrarea online 1xBet este unul simplu și rapid.Primești bonus gratuit

Lasa un comentariu

cinci + 1 =