Bonus de 1xBet – Bonusurile nu sunt tot ce trebuie ca să fii fericit dar poți începe cu ele

O varietate de pariuri, cote excelente – toate acestea sunt minunate, dar sunt oferite de toți operatorii de pariuri oficiali. Un jucător răsfățat vrea mai mult și, prin urmare, studiază cu interes, care operator îl tratează cu privilegii suplimentare. 1xBet printre primele trei dintre cele mai recunoscute companii de pariuri, datorită programului său larg de bonusuri și disponibilității de promoții pe timp îndelungat și de scurtă durată cu care încercăm să vă aducem la curent.

Bonusurile nu sunt tot ce trebuie ca să fii fericit dar poți începe cu ele - Bonus de 1xBet

Pentru a încuraja noii veniți casa de pariuri oferă un bonus de bun venit 1xBet. Acceptă bonusul și valoarea primului depozit va crește cu 100%. Dacă realizăm bonusul împreună cu codul promoțional, fondul bonusului poate crește cu 30%, adică poți primi pana la 130Euro\620RON.

Deci cum să folosiți și cum puteți să răscumpereți bonusul de pe 1xBet

Bonusurile primite sunt răscumpărate pe pariuri, apoi sunt fonduri în contul clientului pentru jocurile ce urmează sau încasări. Punctele bonus obținute pe parcursul jocului sunt utilizate pentru pariere pe portalul 1xBet sau pentru achiziționarea de coduri promoționale ce fac eligibil freebetul.

Un utilizator activ care realizează un număr mare de pariuri are șansa să câștige un bonus jackpot de 1xBet

ecțiunea „Jocuri bonus”, jucătorul are ocazia să repurteze victorii pe un teren larg de jocuri: 

JocurileDisponibilitatea cadourilor 
1xMemoryDisponibil
1xLotteryDisponibil
1xChestDisponibil
1xSafeDisponibil
Wheel of Fortune și Daily LotteryDisponibil

După participare, pariorul poate primi premii sub formă de puncte, bilete de loterie, coduri promoționale și cadouri pentru câștigători de la 1xBet. Apoi urmează o listă mare de promoții, și aflați cum să răscumpereți bonusul 1xBet

Deci cum să folosiți și cum puteți să răscumpereți bonusul de pe 1xBet

Pentru a transforma bonusurile 1xBet în coduri promoționale sau bani cash, e necesar să urmați regulile promoției concrete. Bonusurile sunt transformate în bani reali prin rularea lor în condițiile stabilite de casa de hazard.

Termenii și condițiile de folosire a bonusului de pe 1xBet

Puteți vâna bonusul Freebat și pariați fără risc, nu pierdeți bani reali, chiar dacă pariul a fostratat. Acesta este răspunsul la întrebarea cum să pariați folosind bonusul 1xBet gratuit

  • Deseori, bonusurile sunt obținute pariind pe acumulatoare.
  • Acumulatoarele trebuie să includă mai mult sau egal cu trei evenimente.
  • În dependență de bonusuri, numărul de rulări a bonusului variază.
  • Există limitări pe dimensiunea minimă a coeficientului cu care pariul se plasează. La 1xBet, de obicei merge vorba de coeficienți nu egale sau mai mari de 1.4.
  • Există condiții bonus 1xBet în privința valorilor minimă și maximă a pariului; de obicei pentru 1xBet miza min e de 1EUR.
  • Se solicită anumiți termeni in care trebuie rulat bonusul.

Asta este rularea sumei bonusului pentru pariuri acumulatoare alcătuite din 3 evenimente cu cote nu mai mari și egal cu 1,4. Trebuie să știți cum să răscumpereți bonusul 1xBet ca ulterior bonusul să devină bani cash.

Primești bonus gratuit

Cum să pariați folosind bonusul pe site-ul 1xBet

Vinerea fericită. Reumple contul de la 1 euro doar vineri, dacă promoția este valabilă în ziua respectivă. Bonusul poate fi egal cu 100% din suma de reumplere, dar nu ajunge mai mult de 100 de Euro.

Casă de hazard poate oferi pariorului freebet-uri aniversare. De exemplu, de ziua de nașterii a jucătorului. De asemenea, aveți șanse la un freebet participând activ la acțiunile companiei.

Cum să pariați folosind bonusul 1xBet și evitând pierderile? Ca un sfat, este mai profitabil dacă începeți jocul dimineața. De asemenea, rezultatul evenimentelor pariate trebuie să fie anunțat tot vineri. Altfel, bonusul nu se va juca și va fi retras. Pentru a paria și a primi un bonus pe contul principal, plasați suma bonusului în mărime triplă pe acumulatoare formate din trei întâlniri.

Ca să respectați termenii și condițiile bonusului 1xBet trebuie să fiți participant al promoției „Vinerea fericită”. În perioada stabilită de organizatori, trebuie să efectuați 5 pariere. În condițiile promoției, suma bonusurilor trebuie să fie egală cu cea pe care jucătorul a primit-o vineri. Puteți obține bonusul de 100% reînnoind contul de la 1 la 100 de euro.

Cum să pariați folosind bonusul pe site-ul 1xBet

Cum să retrageți bonusul 1xBet, puteți oare retrage și câștigul rezultat din banii bonus? Jucătorul este creditat doar cu bonusul în sine, dar câștigurile din acesta vor rămâne în contul bonusului. Cu alte cuvinte, dacă depui 1 euro și primești 1 euro în contul tău bonus, indiferent cât câștigi în condițiile de pariere (chiar un milion de euro), numai acest 1 euro cadou de la bookmeker va fi transferată în contul principal cu bani reali. După aceasta se poate recurge la excluderea bonusului 1xBet din cont ca bani reali, care pot fi puși în buzunar. Maxim aici puteți câștiga 100 de euro.

În fiecare zi la miezul nopții, se petrece extragerea potului cel mare cu adăugarea de noi sarcini care cresc În fiecare zi șansa la câștig. Operatorul de pariuri oferă plăți în avans clienților săi, cu condiția, ca jucătorul nu dispune de bani în cont, dar are pariuri care vor fi decontate în cel mult 48 de ore.
Dacă răspunsul la întrebarea cum să răscumpereți bonusul 1xBet încă tot vă stârnește neliniști refuzați la bonus oficial printr-un singur clic în cabinetul personal.Primești bonus gratuit

Lasa un comentariu

3 + Șapte =